Afscheid van Community Server 2.1

Volgende week zal ik afscheid nemen van GarageTV en daarmee ook van Telligent Community Server 2.1. Ik heb er ondertussen 2,5 jaar mee gewerkt en moet zeggen dat ik het nog steeds een geweldig product vind. Zoals elk generiek platform moet je er af en toe wat strijd mee leveren als het schaal begint te krijgen, maar Community Server is altijd flexibel genoeg gebleken om het naar het volgende niveau te brengen. GarageTV draait ondertussen meer dan 50.000 unieke bezoekers met pieken naar 800.000 pageviews en de SEO is op kruissnelheid. Ik denk dat we daar terecht fier op mogen zijn.

Gezien dit nakende afscheid heb ik gisteren de code van Community Server 2008.5 gedownload. Het ziet er op het eerste zicht veelbelovend uit. Deze versie is uiteraard in .Net 2.0 en ik verwacht dat de meeste valkuilen er nu wel uit zullen zijn. De anderen zullen mij niet meer verrassen…

Author: admin