Vlaamse Energieleverancier

Een Vlaamse energieleverancier voor particulieren en bedrijven

De Vlaamse Overheid richtte destijds het Vlaams Energiebedrijf op om de publieke sector een lagere energieprijs te kunnen bieden. Consumenten en kmo’s kunnen hierop geen beroep op doen, daarom hebben een aantal frisse ondernemers de Vlaamse Energieleverancier opgericht. De Vlaamse Energieleverancier richt zich naar alle eindgebruikers in Vlaanderen, zowel particulieren als zakelijke klanten. 

In tegenstelling tot vele andere energieleveranciers en -producenten, is de Vlaamse Energieleverancier niet in handen van een grote multinational, oliegroep of investeringsfonds, maar zijn we een lokaal verankerd bedrijf gevestigd in Vlaanderen. Een lokale Vlaamse Energieleverancier, die tegen lagere prijzen groene stroom en aardgas levert aan particulieren en bedrijven. 

Lage energietarieven

De Vlaamse Energieleverancier levert energie tegen groothandelsprijzen. Dat is mogelijk omdat we werken zonder tussenpartijen: de volledige keten – van aankoop tot levering aan onze eindklanten – houden we in eigen beheer. Samen met de verregaande automatisering van onze processen draagt het bij tot onze lagekostenstructuur. 

Automatisering staat bij ons overigens niet voor een minder goede service. Integendeel, onze medewerkers hebben juist meer tijd om je vragen te beantwoorden en je bij te staan. Kortom, een win-win met goedkope tarieven én een vlekkeloze service. 

Daarnaast besteden we geen middelen aan groene feelgoodmarketing, maar zetten we liever in op lagere tarieven voor onze klanten, per definitie bewuste energieverbruikers. 

Bovendien geldt bij ons het principe: schoenmaker blijf bij je leest. We promoten daarom geen slimme thermostaten of dito boxen. Als milieubewuste klant weet je immers zelf of je die nodig hebt of niet.

Groene energie

De Vlaamse Energieleverancier levert lokale duurzame stroom afkomstig van wind- of zonne-energie, bij voorkeur geproduceerd in Vlaanderen. Zo draag je als klant bij aan een duurzame energietransitie.

Author: admin